Menu 405924b0585927bd1d109ccc1c5e8988dc5ee04c4e4c16e98ce81e1d3e0f58a7 Menu
Are you a believer?

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging met vrienden? Plan je een teambuilding voor jou en je collega's? Dan zit je bij ons zeker goed! Waarschijnlijk heb ook jij je al eens afgevraagd hoe het zou zijn om een computergame in real life te ervaren. Anders was je hier niet terecht gekomen. Onze escape games bieden je die mogelijkheid!
Laat je vrijwillig opsluiten om vervolgens weer te ontsnappen. Los raadsels op en verzamel voorwerpen om dichter bij de uitgang te komen. Je hebt één uur de tijd. De adrenaline giert door je lijf. Durf jij het aan?

Achtergrond

In Area 56 kom je terecht in een woestijngebied dat in een ver verleden ooit Kortrijk was. Na een mysterieuze explosie veegde een allesverzengende hitte de Guldensporenstad volledig van de kaart. Veertig jaar na de feiten is er nog steeds geen duidelijkheid over wat er precies is gebeurd. Het enige overblijfsel dat antwoorden zou kunnen bieden, is een bunker in het epicentrum van de ramp. Verschillende teams werden reeds uitgezonden om het mysterie te ontrafelen, maar voorlopig is niemand teruggekeerd uit de woestenij. Ook jij en je team mogen een kans wagen om de precieze omstandigheden en het geheim van wat er is gebeurd te achterhalen. Zullen jullie erin slagen dit binnen het uur te doen en kunnen jullie terug ontsnappen aan de gevaren van Area 56?

Overige spellen

Bekijk zeker ook onze overige spellen! www.escapetheoffice.be - www.getthehellout.be - www.theenigmafoundation.be